Website credits

DHAPS is ontwikkeld door Kenniscentrum LAPS (Lectoraat Art & Public Space) van de Gerrit Rietveld Academie met ondersteuning van het Mondriaan Fonds.

Kenniscentrum LAPS (Lectoraat Art & Public Space) van de Gerrit Rietveld Academie levert als centraal punt in Nederland een bijdrage aan het ontwikkelen, ontsluiten en presenteren van kennis over kunst en openbare ruimte. Naar aanleiding van de opheffing van SKOR | Stichting Kunst en Openbare Ruimte zijn de bibliotheek en het archief van SKOR, met informatie over circa 1.000 projecten, sinds december 2012 verhuisd naar een dependance van de Gerrit Rietveld Academie. Kenniscentrum LAPS zorgt voor de ontsluiting van kennis die in dit materiaal is opgeslagen, onder meer door het openstellen van de bibliotheek en het archief van SKOR.

Het Mondriaan Fonds ondersteunt DHAPS in het kader van zijn opdrachtenbeleid. Zowel publieke als private opdrachtgevers kunnen bij het fonds een bijdrage aanvragen voor de realisatie van bijzondere projecten. Met de ondersteuning van DHAPS wil het Mondriaan Fonds goed opdrachtgeverschap bevorderen, en daarmee de totstandkoming van belangwekkende, openbaar toegankelijke beeldende kunstprojecten.

Vormgeving: Hamid Sallali
Website ontwikkeling: Joris Lindhout
Onderzoek content: Martine van Kampen, Niels van Maanen en Janna Wolters
Redactie: Jeroen Boomgaard, Merel Driessen en Sietske Roorda
Beheerder: Michelle Schulkens